დიზაინი

სანახაობრივი ვილა, რომელიც გადაჰყურებს შვეიცარიის ალპებსა და მაგგიორას ტბას

სანახაობრივი ვილა, რომელიც გადაჰყურებს შვეიცარიის ალპებსა და მაგგიორას ტბას


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

2002 წელს, შვეიცარიელმა არქიტექტორებმა სტეფანო ფონი გუელმა და ფაუსტომ დაიწყეს კუბური აგარაკის მშენებლობა მაგგორის ტბაზე. ბეტონის აგარაკი დასრულდა 2003 წლისთვის. მისი ბინის სახურავი და მინის ფასადი ბეტონის კონსტრუქციასთან ერთად, კლასიკური მოდერნიზმის საუკეთესო თვისებებს აერთიანებს რთული U- ფორმის იატაკის გეგმის დიზაინში. ერთი მხრიდან, შენობა ჩანს, როგორც ორი განსხვავებული ნაგებობა, რომელიც უკავშირდება მოჭიქულ სადარბაზოს დარბაზს, რომელიც კავშირს წარმოადგენს აღმოსავლეთ და დასავლეთის ფრთებს შორის. შენობის აღმოსავლეთით, â ’საზოგადოებრივი’ ’გვერდით, შელესილია თეთრი და გამჭვირვალე; იგი გადაჰყურებს ასკონაში არსებულ ნავსადგურს, ხოლო სამხრეთ – დასავლეთი მხარე კი - ბაღსა და პატარა ტყეს. მიუხედავად იმისა, რომ შენობის ლითონი და ბეტონის მასალები ვილას ინდუსტრიულ ხარისხს მატებს, ხის ინტერიერი ემსახურება ქალაქგარეთ, ქალაქგზის ტბის მაგგიორასა და შვეიცარიის ალპების ულამაზეს ხედებს.


Უყურე ვიდეოს: შვეიცარიაში საქართველოს მოქალაქე დაიღუპა (ივნისი 2022).